Конна база "Спарата"

 

logo_var4

 

Конна база "Спарата"

 

 

 

bg_BG  en_GB  

КУРСОВЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ ПО КОННА ЕЗДА

 

Конна база „Спарата“ предлага възможност да се присъедините към специализираните курсове за обучение по конна езда, които се провеждат от вторник до неделя включително. Курсовете са с различни нива. Нивото се определя от нашия инструктор по време на индивидуален урок включващ и теоретична част. Курсовете са подходящи за начинаещи, средно напреднали и напреднали.

Предлагаме еднодневни и тридневни интензивни курсове, изключително подходящи за хора, които искат да напреднат за кратко време и да усъвършенства ездовите си знания и умения. 

За децата по време на ваканция имаме интензивни курсове в зависимост от периода на ваканциите.

 Защо курс, а не урок?

Всеки курс има програма включваща теоретична част, в която нашите инструктори ви показват различни видео материали, използват специализирана английска и българска литература, като за всеки урок предварително подготвят съответните материали и план с практически упражнения. По време на курса вие придобивате много добри цялостни познания, както за ездата и всички неща свързани с нея, така и за конете.

НИВА

НИВО 1 – Без никакъв предишен опит или с малък опит.

НИВО 2 – Способни да яздят на тръс и галоп на корда.

НИВО 3 – Способни да се учат да яздят самостоятелно на ходом, облекчен тръс и галоп.

НИВО 4 – Способни да яздят самостоятелно на тръс и галоп на манеж и в полето.

НИВО 5 – Начало по обучение по прескачане на препятствия.

Актуални новини

Първи Юни Ден на Детето

Първи Юни Ден на Детето

По случай 1 Юни Ден на Детето, Конна база "Спарата"/ Sparata Equеstrian Center организира игри и забавления с коне за деца. За да не пропуснем никой малчуган, сме подготвили две еднакви програми за ранобудници и за тези, които обичат следобедното време. Програмата за...

повече информация
Благотворителен ден с добро за Габи

Благотворителен ден с добро за Габи

Конна база "Спарата"/ Sparata Equеstrian Center организира един благотворителен ден с добро за Габи. На 13.04.2019 г. от 9:00 ч. до 18:00 ч. се надяваме да дарим добро за Габи. Всички средства от ездата на 13.04.2019 г. ще бъдат дарени за Габи. Надяваме се, че ще...

повече информация

Местоположение

Конна база Спарата

 

© 2017 Sparata. Всички права запазени | Designed by D-Soft


Общи условия | Политика за поверителност