Конна база "Спарата"

 

logo_var4

 

Конна база "Спарата"

 

 

 

bg_BG  en_GB  

HORSEDREAM®

HorseDream® не е обучение по езда, за него не е нужен предишен опит с коне. Това е Корпоративен трейнинг, създаден специално за мениджърите в компании – за това как да общуваме, водим, вдъхновяваме, наблюдаваме, изискваме и даваме обратна връзка като лидери. HorseDream® е трейнинг за начина, по който можем да бъдем по-уверени, фокусирани и сензитивни. Конят тук е метафора, наш учител и помощник. Той е деликатно и интиутивно животно, живеещо в настоящия момент, тук и сега. Конят ни учи на осъзнатост, отговорност и визионерство. HorseDream® e международна програма за лидерство с помощта конете, която съществува вече повече от 20 години. Програмата има свои стандарти, създадени от EAHAE International – Mеждународната асоциация за подпомaгане на обучение с коне. В България се провежда от ТАУРУС Консултантс и Конна база СПАРАТА, които са първите лицензирани партньори.

ПРОЦЕСЪТ НА ОБУЧЕНИЕ. ЕКИПЪТ.

Обучението се води в рамките на един ден (5 модула). Групата се формира само от представители на една компания, като максималният брой участници е 10. Трейнингът се провежда в реална среда – в пастирите на конна база Спарата и на манеж.

Работата с конете е основно от земя. Не е нужно участниците да имат опит с езда. Нашите коне са специално обучени за работа по прогpамата.

Завършилите обучението получават сертификат, видео и снимков материал от събитието.

Екипът:

Ива Рельовска-Андреева

Сертифициран треньор по международната програма HorseDream®. Управител на конна база СПАРАТА.

Паулина Георгиева

Сертифициран коуч към Института по интегрална психология. Управляващ директор на ТАУРУС Консултантс.

Виктор Андреев

Главен инструктор в конна база СПАРАТА. Сертифициран треньор към Българската асоциация по конен спорт.

НОВАТА ПАРАДИГМА В ОБУЧЕНИЯТА

Отдавна класическите фирмени обучения не успяват да завладеят участниците и много организации все повече търсят нестандартни трейнинг форми. HorseDream® e иновативен подход, който ангажира напълно съзнание на обучаемите. Във всеки един момент те са наясно какво се случва. Докато изпълняват упражненията със своя кон, те получават веднага обратна връзка за всяко свое действие и решение. Ясно е дали конят следва отзивчиво своя водач, дали вниманието му е привлечено от него, дали го отбягва или търси контакт. Конете веднага изразяват своето преживяване в общуването си със своя лидер и това е безпогрешна и ясна обратна връзка за неговия лидерски стил.

HorseDream®  извежда хората извън учебните зали, тя ги свързва с природата по хармоничен начин, с което им вдъхва жизненост и баланс.

 

© 2017 Sparata. Всички права запазени | Designed by D-Soft


Общи условия | Политика за поверителност