Конна база "Спарата"

 

logo_var4

 

Конна база "Спарата"

 

 

 

bg_BG  en_GB  

ПАРТИ ЦЕНТЪР СПАРАТА

Наем на зала Стара планина (54 кв.м.), както и на външната веранда  от дърво с площ 50 кв.м.,  с портална врата към нея,   за провеждане на частни и фирмени мероприятия.

Забележки: за междинни часове на реално ползване се калкулират пропорционални окончателни цени; през отоплителния сезон от месец октомври до месец април вкл. има допълнителна такса, която ще се определя съобразно конкретните метеорологични условия по време на съответното мероприятие.

Локацията е подходяща за провеждане на мероприятия  с до 25-30 човека, в топлия сезон – и за по-голям брой участници. В гореизброените цени са включени: ползване на маси и столове, музикално озвучаване, санитарни възли, почистване след мероприятието. От помещението се открива спираща дъха гледка към Стара планина. За летния и пролетния сезон имаме отворена, дървена веранда с места за настаняване до 20 човека. За всяко празнично или бизнес мероприятие, ние подготвяме разнообразна и интересна програма, съобразявайки се с вашите желания и изисквания.

При желание за ползване на  допълнителни услуги: ползване възможностите на конната база, украса, пълен или частичен кетъринг, кафе паузи, DJ програма, автентична фолклорна програма от голямо меню  възможности  и т.н., съответните услуги се договарят допълнително.

За гарантиране провеждане на конкретно мероприятие следва да се извърши предплащане по банков път или в брой на стойност минимум 50% от договорената първоначална рамка на предстоящи за ползване услуги.

Конна  база „Спарата“  провежда  специализирани корпоративни обучение  с коне за мениджъри и екипи по програма HorseDream®.

         

Актуални новини

Първи Юни Ден на Детето

Първи Юни Ден на Детето

По случай 1 Юни Ден на Детето, Конна база "Спарата"/ Sparata Equеstrian Center организира игри и забавления с коне за деца. За да не пропуснем никой малчуган, сме подготвили две еднакви програми за ранобудници и за тези, които обичат следобедното време. Програмата за...

повече информация
Благотворителен ден с добро за Габи

Благотворителен ден с добро за Габи

Конна база "Спарата"/ Sparata Equеstrian Center организира един благотворителен ден с добро за Габи. На 13.04.2019 г. от 9:00 ч. до 18:00 ч. се надяваме да дарим добро за Габи. Всички средства от ездата на 13.04.2019 г. ще бъдат дарени за Габи. Надяваме се, че ще...

повече информация

Местоположение

Конна база Спарата

 

© 2017 Sparata. Всички права запазени | Designed by D-Soft


Общи условия | Политика за поверителност