Парти център “Спарата”

Конна база "Спарата"

 

logo_var4

 

Конна база "Спарата"

 

 

 

ПАРТИ ЦЕНТЪР СПАРАТА

Наем на зала Стара планина (54 кв.м.), както и на външната веранда  от дърво с площ 50 кв.м.,  с портална врата към нея,   за провеждане на частни и фирмени мероприятия:

2 часа 80 лева

4 часа 120 лева

6 часа 160 лева

8 часа 200 лева

10 часа 240 лева

12 часа 280 лева

По-голям  период – по договаряне.

Забележки: за междинни часове на реално ползване се калулират пропорционални окончателни цени; през отоплителния сезон от месец октомври до месец април вкл. има допълнителна такса, която ще се определя съобразно конкретните метереологични условия по време на съответното мероприятие.

Локацията е подходяща за провеждане на мероприятия  с до 25-30 човека, в топлия сезон – и за по-голям брой участници.В гореизброените цени са включени: ползване на маси и столове, музикално озвучаване, санитарни възли, почистване след мероприятието. От помещението се открива спираща дъха гледка към Стара планина. За летния и пролетния сезон имаме отворена, дървена веранда с места за настаняване до 20 човека. За всяко празнично или бизнес мероприятие, ние подготвяме разнообразна и интересна програма, съобразявайки се с вашите желания и изисквания.

При желание за ползване на  допълнителни услуги: ползване възможностите на конната база, украса, пълен или частичен кетъринг, кафе паузи, DJ програма, автентична фолклорна програма от голямо меню  възможности  и т.н., съответните услуги се договарят допълнително.

За гарантиране провеждане на конкретно мероприятие следва да се извърши предплащане по банков път или в брой на стойност минимум 50% от договорената първоначална рамка на предстоящи за ползване услуги.

Конна  база „Спарата“  провежда  специализирани корпоративни обучение  с коне за мениджъри и екипи по програма HorseDream®.

         

Актуални новини и събития


Тодоровден – Конски Великден в Конна база “Спарата”

Събота, 16 март 2019 г. от 9:00 ч. до 18:00 ч. Конна база “Спарата”/ Sparata Equеstrian Center и Парти център “Спарата”/ Party Center “Sparata” Ви канят да отпразнуваме дългоочакваният Тодоровден! Нека заедно да сплетем плитки на... повече информация

Полудневен преход за начинаещи до параклиса “Св. Петка”

Конна база “Спарата”/ Sparata Equеstrian Center организира полудневен преход до параклиса “Св. Петка” . Преходът се състои от 4 часа езда за начинаещи (тръс, ходом) и 30 мин. почивка. Цената на прехода е 90 лв с ДДС. Преходът е подходящ за... повече информация

Да Се Научим Да Яздим За Един Ден

ЕДНОДНЕВЕН КУРС: ДА СЕ НАУЧИМ ДА ЯЗДИМ ЗА ЕДИН ДЕН.Това е прекрасна възможност да се научите да яздите за един ден. Ако искате да напреднете за кратко време, този курс е подходящ за вас. Комбинира в едно теория (вкл. видео и учебни материали), придобиването на основни... повече информация

Местоположение

Конна база Спарата

 

© 2017 Sparata. Всички права запазени | Designed by D-Soft


Общи условия | Политика за поверителност